Benny Jansson, managementkonsult

Benny har närmare tjugo års erfarenhet av organisations- och verksamhetsutvecklingsfrågor både i rollen som linjechef och som konsult. Genom sina ledande befattningar som chefsstrateg, enhetschef och processägare hos olika myndigheter har han erhållit gedigen kunskap som berör ett flertal olika områden. Benny har stor vana att utveckla, inrikta och leda verksamhet. Hans rådgivning fokuseras ofta på frågor som rör strategier och framtagande av beslutsunderlag.

Benny har mångårig erfarenhet av att arbeta med utvecklingen av samhällets krisberedskap och totalförsvaret och är därmed van vid att bedriva arbete i komplexa miljöer med intrikata beroenden. Denna erfarenhet, tillsammans med sin förmåga att identifiera och förmedla viktiga utvecklingssteg, gör honom till en stor tillgång i en svåröverskådlig situation.

Den viktigaste drivkraften för Benny är att skapa reellt värde för kunden på ett sätt som inte kompromissar med organisationens kultur, värderingar eller förmågor. Han är inlyssnande och prestigelös och ser sin nyfikenhet som en viktig tillgång i okända situationer.

”Benny är den där jordnära och lugna killen som alltid säger dom där riktigt smarta sakerna som får allt att falla på plats och bli så där självklara. Jag vet inte hur han gör det, men jag blir lika imponerad varje gång.”