Jobba hos oss

Vem vi söker

Gemensamt för oss som arbetar på Vergenta är att vi drivs av att hjälpa våra kunder framåt och göra verklig skillnad i våra kunders vardag. Hos oss har du möjlighet att på riktigt påverka utvecklingen i näringsliv och samhälle.

Vi erbjuder intressanta och utmanande uppdrag på högsta ledningsnivå där du ständigt utvecklas eftersom inget uppdrag är det andra likt. Som stöd och bollplank har du tillgång till kloka och kunniga kollegor. Vi är måna om att du i kombination med ett roligt och utmanande jobb med stundtals högt tempo också ska kunna ha ett liv utanför arbetet.

Vår grundläggande medarbetarfilosofi är att vi bygger och utvecklar Vergenta tillsammans. Detta förhållningssätt återspeglar sig i såväl vår ersättningsmodell samt hur vi arbetar med utveckling av våra konsulter. Vi har en platt organisation där du som medarbetare i allra högsta grad är delaktig i utvecklingen av Vergenta.

Vi söker kontinuerligt efter nya kloka, drivna och kunniga personer för att stärka oss och vårt team. Vi söker dig som har ett analytiskt och reflekterande förhållningssätt men som samtidigt har ett driv och högt engagemang för att bidra till utveckling hos både våra kunder och internt på Vergenta. Du har erfarenhet från att utveckla organisationer och att stötta beslutsfattare på olika nivåer. Företrädesvis har du konsultbakgrund och/eller relevant linjechefsbakgrund.

Vi värdesätter förmågan att kunna hantera och förklara komplexa förhållanden på ett konkret och begripligt sätt. I rollen som konsult hos oss får du ta stort eget ansvar för såväl ditt arbete, kunderna du arbetar med samt din egen utveckling vilket ställer höga krav på självständighet och personlig drivkraft. Om du vill skicka in en spontanansökan och CV är du välkommen att göra det via rekrytering@vergenta.com.